Bonusmateriaal

Bonusmateriaal? Nee, dat is niet echt het goede woord. Hier, op deze pagina, kun je stukjes zelfgeschreven tekst lezen. Korte verhaaltjes, kleine stukjes. Het is anders dan een blog en het is anders dan een column. Zie het als een soort van extraatje. Bonus stukjes. Bonusmateriaal dus.

Er zullen meerdere ‘bonusstukjes’ verschijnen. Ik wil en kan mezelf geen verplichting opleggen door je te beloven wanneer er een volgend stukje verschijnt. Hou de website goed in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste posts? Dat kan. Stuur dan even een e-mail naar het onderstaande e-mailadres en dan ontvang je een bericht wanneer er een nieuw stukje is verschenen. Ja, je ontvangt een soort van nieuwsbrief! Hoe leuk is dat? Ook voor verzoekjes, suggesties of een vraag die je beantwoord wilt hebben door middel van een zo’n bonusmateriaal, stuur je een e-mail naar roosvlaar@outlook.com .

 

 

Mijn wekelijkse column voor de Westerkrant. Kijk op www.westerkrant.net om de digitale versie van de krant te lezen. Hier, op deze pagina, kun je ook mijn zelfgeschreven columns lezen. Er zal elke week een column verschijnen in de krant en ook op deze website. Elke donderdag zal er een column online komen.