Veertje

Veertje
armbandje veertje

‘It all starts with a dream’. Dat staat in het fotolijstje dat bij ons op de kast staat. Ik vind het een mooie tekst, want het is ook gewoon zo. Een begin van iets, wat het dan ook mag zijn, het begint altijd met een wens, een droom.

De laatste tijd lijkt het veertje als symbool steeds populairder. Of het symbool echt voor dromen staat, durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar ik associeer het wel met dromen. Bij een veertje denk ik aan vrijheid, geluk, dat alles mogelijk is, dat alles kan. Ik vind het een mooi symbool.

Daarom ben ik heel blij met mijn nieuwe armband. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe, leuke armband. Zoals menig vrouw heb ik sieradenbakjes vol kettingen, oorbellen en armbanden en toch zocht ik iets anders. Inderdaad, iets anders dan anders. Iets simpels, maar wel anders. Iets leuks.

Toen kwam ik op de website van Kaya Sieraden terecht. Daar werd ik wel enthousiast van. Ik wil geen reclame maken voor Kaya Sieraden, maar toch ook weer wel. Want daar vind je zulke ‘lieve’ armbandjes.

Er gaat een x-bedrag naar een goed doel. Een win-winsituatie dus. Ze hebben ook leuke oorbellen en kettingen, maar ik was op zoek naar een armband. Nou, die heb ik gevonden.

Het is een hele mooie, zilveren armband geworden. Het werd thuis bezorgd in een mooie verpakking, ik was er heel erg blij mee. Correctie: ik ben er heel erg blij mee. Het staat heel goed bij mijn andere armbanden.